Skip to main content
search
0
Nalaganje dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Bazar veščin #2: (Samo)sprostitev

14 junija, 2023 @ 6:00 pop - 7:30 pop

Najavljamo drugo srečanje Bazarja veščin!

Na prvem smo spoznali mentorico navad Sara Zupančič, avtorico dnevnika za jutranjo rutino Jutranjik, naslednja tema pa je (Samo)sprostitev.

Vse tiste bolj ‘ta živčne’ vabimo, da se nam v sredo, 14. 6. ob 18h pridružite v spletni dnevni sobi Skupnostne kavarne na pogovoru z Izo Pintar in Martino Rupar.
Iza in Martina nam bosta predstavili tehniko Access bars, ki je med drugim učinkovita proti stresu, napetosti, polni glavi in telesnim bolečinam in nam pokazali, kako to nežno, globoko sproščujočo manualno tehniko (dotik z rokami), ki umiri um z namenom sprostitve, lahko uporabljamo tudi sami.

Prijave na druženje https://rb.gy/czfnv

Če pa imaš tudi ti kakšno veščino ali znanje, ki bi ga želel_a deliti z ostalimi, se javi na info@skup-ka.si ali pa nam piši prek kontaktnega obrazca.

Srečanja so brezplačna, lahko pa podpreš projekt Skupnostne kavarne z manjšo donacijo na: https://www.buymeacoffee.com/skupka

Bazar veščin je niz tematskih srečanj, ki bodo enkrat mesečno do konca leta potekala v spletni dnevni sobi Skupnostne kavarne. Predstavili bomo ustvarjalce, obrtnike, mojstre različnih uporabnih vsakodnevnih veščin, ki nas lahko podprejo tako ali drugače. Gre za to, da podelimo znanja, razširimo modrosti, se povežemo, se spoznamo, sodelujemo.

Podrobnosti

Datum:
14 junija, 2023
Ura:
6:00 pop - 7:30 pop
Kategorija Dogodek:
Dogodek Oznake:
, , , , ,

Prizorišče

Online-Zoom

skupnostna.kavarna@gmail.com