Skip to main content
search
0
Nalaganje dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Čajovna Pismovna

15 februarja, 2023 @ 6:00 pop - 8:00 pop

Zavod Čajovna vabi na svoj drugi pop-up dogodek! Ob zadnjem srečanju smo se dodobra naklepetali o raznih tematikah, navdahnjenih iz prebranih knjig, zdaj pa bomo v MPM (Mladinska postaja Moste) pisali pisma!

Si si že dolgo želel/a napisati pismo sebi? Ali z lično oblikovanim pismom presenetiti svojega prijatelja iz tujine? Potem se nam moraš pridružiti. Čajovna v sredo, 15. 2. ob 18.00 odpira prostor za pisno izražanje, s katerim si do sedaj odlašal/a. Dogodek se bo začel s prizemljitvijo ob čaju, sledilo bo nekaj ogrevalnih vaj iz kreativnega pisanja, nato pa se bo lahko vsak sam ob toplem napitku poglobil v lastne misli in likovno izdelovanje svojega pisma. Za materiale in čaj poskrbimo mi.

Dogodek je brezplačen, bomo pa vesele prostovoljnega prispevka za povrnitev stroškov, nastalih z organizacijo.

Čajovna je projekt, ki spodbuja zdrav in ustvarjalen način življenja v skrbi in sobivanju z naravo in vzpostavlja varen prostor, v katerem bo vsak imel možnost aktivne participacije, sodelovanja, soustvarjanja, deljenja znanj in veščin. Je prvo uresničenje koncepta Skupnostne kavarne pri nas, s poudarkom na pitju čaja in spodbujanju čajne kulture.

Podrobnosti

Datum:
15 februarja, 2023
Ura:
6:00 pop - 8:00 pop
Dogodek Oznake:
, , , , , , , , , ,

Organizator

Zavod Čajovna

Prizorišče

Mladinska postaja Moste
Zaloška 55
Ljubljana, Ljubljana 1000
+ Google Map

skupnostna.kavarna@gmail.com