Darilni paket: Jutranja poslastica

19,50 24,50 

Naj jutranja poslastica postane tvoj zajtrk za dušo!

V paketku najdeš:

* domačo tsampo
* domačo granolo z belo čokolado, malino in kokosom
* domačo granolo s temno čokolado in arašidi

Tsampe in granolce izdeluje Neja Gril pod blagovno znamko Breakfast club. Njeno poslanstvo je širjenje zavesti o pomenu kakovostnih zajtrkov.

Varen nakup
Šifra: 10121 Kategorija: Oznake: , , ,

Opis

Darilni paket: Jutranja poslastica sestavljajo Domača tsampa ali pražena ječmenova moka ter Domača granola v dveh okusih: z belo čokolado in malinami ter temno čokolado in arašidi.

Tsampa ali pražena ječmenova moka velja za prvo hitro jed na svetu. Uživali so jo že tibetanski menihi. Velja za zdrav in hitro pripravljen zajtrk, ki ga pripraviš tako, da jo preliješ z vročo vodo in zmešaš. Ker je pražena in s tem toplotno obdelana, kuhanja ne potrebuje. Je enostavna rešitev za hiter in polnovreden zajtrk med tednom tako za odrasle kot za otroke in prava izbira, sploh če si med tistimi, ki se jim zjutraj vedno mudi.

Domača granola je nepogrešljiv dodatek zajtrkom in je na voljo v dveh okusih: bela čokolada z malino in kokosom ter temna čokolada-arašid. Odlična je kot dodatek smutiju, jogurtu ali mleku in za vročo ovseno kašo. Lahko je okusen zajtrk, hitra malica ali kar tako, ko se ti zalušta sladek prigrizek.

Na Skupkinih poličkah si lahko ogledaš še druge izdelke Breakfast club pod zavihkom zajtrki.

Ostalo darilno ponudbo Skupnostne kavarne pa dobiš na darilni polički.

Pakete sestavljajo izdelki slovenskih lokalnih podjetij, ki svoje delo opravljajo z veliko truda, ljubezni in z vizijo za boljši jutri.

Vsak izdelek iz posameznega paketa vsebuje skrbno izbrane kakovostne sestavine in v sebi nosi zgodbo srčnosti, domišljije, skrbi za dobro počutje in okolje.

Prinaša kakovostno preživljen čas v vsakem delu dneva ter tople, iskrive in crkljive praznične trenutke.

Ker je vsak skupen trenutek lahko prazničen.

Skupka je mnogo več kot le spletna trgovina. Je središče druženja, povezovanja in kreativnega soustvarjanja. Z nakupom paketa prispevaš k uresničevanju njene vizije, ki presega običajen prostor za kofetkanje ali spletno trgovino. Podpreš njeno misijo, ki je povezovati, graditi skupnost in krepiti moči. Pasamezne in skupne. Z družabnimi večeri, pogovornimi srečanji, delavnicami in drugimi aktivnostmi.

Z nakupom podpreš tudi malega slovenskega podjetnika in ustvarjalca ter lokalno gospodarstvo. Svojemu obdarovancu ali obdarovanki tako pokloniš nekaj več od običajnega darila. Pokloniš mu kakovost, inovativnost in domačnost.

Skupaj pa podpreta tudi okolje in prispevata k močnejši in bolj povezani skupnosti.

Srečno!

Dodatne informacije

Zavijanje darila

Ni treba, hvala!, Zavij moje darilo

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Darilni paket: Jutranja poslastica”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja