Darilni paket: Končno vikend

32,00 62,00 

Ker si tvoj konec tedna zasluži samo najboljše!

V paketu dobiš:

* Svetlo in temno Pale Ale živo pivo butične pivovarne Nekrep
* Bon za obisk pivovarne in pogostitev za 25 ali 50 €

Varen nakup
Šifra: 101213 Kategorija: Oznake: , , , ,

Opis

Darilni paket: Končno vikend tebe in tvoje prijatelje ponese v najboljši vikend možno. V njem dobiš:

Svetlo Pale Ale pivo lokalne butične pivovarne Nekrep iz Majšperka. Narejeno je iz vrst najkvalitetnejšega ječmena in začinjeno s slovenskim hmeljem. Je nepasterizirano in nefiltrirano. Za tiste večere, ki kličejo po druženju in obujanju skupnih spominov.

Temno Pale Ale pivo bo popestrilo in dopolnilo svetlo različico. Nekrep pivo je živo, kar pomeni, da je manj karbonizirano, ima čudovit okus in aromo in je pripravljeno po tradicionalnih pivovarskih metodah.

V paketku te čaka tudi bon za zasebno druženje v pivovarni Nekrep za 25 € ali 50 €, ki vključuje obisk pivovarne ter živanje ob domačem butičnem pivu in prigrizkih. Če imaš doma navdušenca ali navdušenko piva, je tole darilo zanj ali zanjo popolna izbira.

Skupkine darilne pakete sestavljajo izdelki slovenskih lokalnih podjetij, ki svoje delo opravljajo z veliko truda, ljubezni in z vizijo za boljši jutri.

Vsak izdelek iz posameznega paketa vsebuje skrbno izbrane kakovostne sestavine in v sebi nosi zgodbo srčnosti, domišljije, skrbi za dobro počutje in okolje.

Prinaša kakovostno preživljen čas v vsakem delu dneva ter tople, iskrive in crkljive praznične trenutke.

Ker je vsak skupen trenutek lahko prazničen.

Skupka je mnogo več kot le spletna trgovina. Je središče druženja, povezovanja in kreativnega soustvarjanja. Z nakupom paketa prispevaš k uresničevanju njene vizije, ki presega običajen prostor za kofetkanje ali spletno trgovino. Podpreš njeno misijo, ki je povezovati, graditi skupnost in krepiti moči. Pasamezne in skupne. Z družabnimi večeri, pogovornimi srečanji, delavnicami in drugimi aktivnostmi.

Z nakupom podpreš tudi malega slovenskega podjetnika in ustvarjalca ter lokalno gospodarstvo. Svojemu obdarovancu ali obdarovanki tako pokloniš nekaj več od običajnega darila. Pokloniš mu kakovost, inovativnost in domačnost.

Skupaj pa podpreta tudi okolje in prispevata k močnejši in bolj povezani skupnosti.

Srečno!

Dodatne informacije

Vrednost bona

25 €, 50 €

Zavijanje darila

Ni treba, hvala!, Zavij moje darilo

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Darilni paket: Končno vikend”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja