Darilni paket: Popoldansko crkljanje

33,50 38,50 

Popolna kombinacija za popoldansko crkljanje na kavču!

Paket vključuje:
* avtorsko pravljico mlade avtorice mag. prof. socialne pedagogike Maruše Rozman
* MIMY mandljevo osnovo za pripravo rastlinskega mleka
* lično oblikovan recept za vročo čokolado

MIMY osnovo za pripravo rastlinskega mleka ustvarjata Manca Avsec Arnuš in Luka Arnuš v skrbi za okolje, zdravje in dobro počutje.

Varen nakup
Šifra: 101211 Kategorija:

Opis

Darilni paket: Popoldansko crkljanje tebi in tvojim najbližjim prinese:

MIMY mandljevo osnovo za domačo pripravo mandljevega mleka. Osnova je narejena iz 100% naravnih sestavin in brez kakršnih koli umetnih dodatkov. Je dobra in zdrava izbira zate, za tvoje najbližje, za živali in okolje. Pripravljena je v minutki, s čudovito penico, ki bo odlično popestrila tople praznične napitke in pocrkljala zimske popoldneve.

Pravljica Češnjev cvet je avtorsko delo mlade avtorice in mag. prof. socialne pedagogike, Maruše Rozman. Pravljica govori o prebujajočem se življenju, ki ga hranijo, mu vlivajo moč in pogum topli sončni žarki. Za pravljične in crkljive popoldneve s tvojimi najljubšimi cvetovi. Pravljica je primerna tako za otroke, kot tudi odrasle. Vsebuje veliko simbolike in je lahko čudovita iztočnica za pogovor z najmlajšimi.

Recept za vročo čokolado bo posladkal praznični čas, da bo ta še bolj topel in crkljiv. Na vročo čokolado se bo lepo usedla MIMY-jeva penica in s pravljico začarala skupen čas z najdražjimi. V paketku dobiš lično oblikovan recept, za pripravo čokolade poskrbiš ti. Ker je tudi skupna priprava toplega napitka lahko kakovostno preživet čas.

Pakete sestavljajo izdelki slovenskih lokalnih podjetij, ki svoje delo opravljajo z veliko truda, ljubezni in z vizijo za boljši jutri.

Vsak izdelek iz posameznega paketa vsebuje skrbno izbrane kakovostne sestavine in v sebi nosi zgodbo srčnosti, domišljije, skrbi za dobro počutje in okolje.

Prinaša kakovostno preživljen čas v vsakem delu dneva ter tople, iskrive in crkljive praznične trenutke.

Ker je vsak skupen trenutek lahko prazničen.

Skupka je mnogo več kot le spletna trgovina. Je središče druženja, povezovanja in kreativnega soustvarjanja. Z nakupom paketa prispevaš k uresničevanju njene vizije, ki presega običajen prostor za kofetkanje ali spletno trgovino. Podpreš njeno misijo, ki je povezovati, graditi skupnost in krepiti moči. Pasamezne in skupne. Z družabnimi večeri, pogovornimi srečanji, delavnicami in drugimi aktivnostmi.

Z nakupom podpreš tudi malega slovenskega podjetnika in ustvarjalca ter lokalno gospodarstvo. Svojemu obdarovancu ali obdarovanki tako pokloniš nekaj več od običajnega darila. Pokloniš mu kakovost, inovativnost in domačnost.

Skupaj pa podpreta tudi okolje in prispevata k močnejši in bolj povezani skupnosti.

Dodatne informacije

Zavijanje darila

Ni treba, hvala!, Prosim zavij moje darilo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Darilni paket: Popoldansko crkljanje”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja