Darilni paket: Večerno kofetkanje

33,50 38,50 

Za tople, močne in aromatične večerne objeme!

V paketu Večerno kofetkanje dobiš:

* Brezkofeinsko kavo Coffeemama
* Steklen estetski vrček za mleko
* Merilno žličko za spenjanje odprte kavne embalaže

Varen nakup

Opis

Darilni paket: Večerno kofetkanje ti prinese:

Brezkofeinsko kavo, vrhunsko mešanico s prijetno, sladko aromo. Prepričala te bo z močnim okusom, obogatenim z aromami lešnikov in mandljev ter dopolnjenim z okusom praženih žit. Za večerno kofetkanje in klepet v fini družbi!

Vrček za mleko v obliki tetrapaka, narejen iz stekla. Vrček bo popestril popoldanska druženja ob (brezkofeinski) kavici in jim dodal pridih estetike in romantičnosti. Je pika na i praznični mizi, saj ga lahko uporabiš tudi kot dekoracijo in vrček za suho cvetje.

Kavno žličko s sponko, ki je merilna žlička za spenjanje odprte embalaže kavnih ali drugih napitkov. Da bodo le-ti vedno sveži in da se bo po stanovanju vila kavna aroma. Lepa, priročna in odlično darilo.

Pakete sestavljajo izdelki slovenskih lokalnih podjetij, ki svoje delo opravljajo z veliko truda, ljubezni in z vizijo za boljši jutri.

Vsak izdelek iz posameznega paketa vsebuje skrbno izbrane kakovostne sestavine in v sebi nosi zgodbo srčnosti, domišljije, skrbi za dobro počutje in okolje.

Prinaša kakovostno preživljen čas v vsakem delu dneva ter tople, iskrive in crkljive praznične trenutke.

Ker je vsak skupen trenutek lahko prazničen.

Skupka je mnogo več kot le spletna trgovina. Je središče druženja, povezovanja in kreativnega soustvarjanja. Z nakupom paketa prispevaš k uresničevanju njene vizije, ki presega običajen prostor za kofetkanje ali spletno trgovino. Podpreš njeno misijo, ki je povezovati, graditi skupnost in krepiti moči. Pasamezne in skupne. Z družabnimi večeri, pogovornimi srečanji, delavnicami in drugimi aktivnostmi.

Z nakupom podpreš tudi malega slovenskega podjetnika in ustvarjalca ter lokalno gospodarstvo. Svojemu obdarovancu ali obdarovanki tako pokloniš nekaj več od običajnega darila. Pokloniš mu kakovost, inovativnost in domačnost.

Skupaj pa podpreta tudi okolje in prispevata k močnejši in bolj povezani skupnosti.

Srečno!

Dodatne informacije

Zavijanje darila

Ni treba, hvala!, Zavij moje darilo

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Darilni paket: Večerno kofetkanje”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja