Fržek lešnikovi piškoti s cimetom

2 mnenji strank

5,50 11,00 

Fržek je blagovna znamka slovenskih, naravnih, veganskih in zero-waste prehrambnih izdelkov. Načela, po katerih deluje so naravno, od blizu in zdravo, saj ve, da lahko naredi dober izdelek le z dobrimi sestavinami. Načelo naravno se kaže v so-naravni pridelavi sestavin; od blizu pomeni, da so sestavine pripotovale kar se da malo, da so pripotovale do Fržkove kuhinje; načelo zdravo pa se odraža v dveh vidikih: v zdravju za človeka in zdravju za okolje.

Ker želimo, da so Fržek lešnikovi piškoti čim bolj sveži, jih naročamo sproti. Naročila sprejemamo do torka in dostavljamo v petek.

Varen nakup
Šifra: 1002 Kategorije: , , Oznake: , , , ,

Opis

Fržek lešnikovi piškoti s cimetom niso le nujen posladek v prazničnem času, z njimi se lahko (po)sladkaš kadarkoli! Niso preveč sladki, zato so primerni tako za sladokusce, kot tudi tiste, ki so pristaši manj sladkih pregreh. Pripravljeni so iz okare, ki ostane po pripravi lešnikovega napitka (soja, lešniki, cimet, sol), pšenične moke, ogrščičnega olja, sladkorja in sode bikarbone. Ne vsebujejo barvil in aditivov, vse sestavine so slovenskega in rastlinskega izvora. Dobiš jih v povratni stekleni embalaži.

Fržek lešnikovi piškoti s cimetom so na voljo tudi v darilnem paketu Dober dan.

Piškotki so narejeni iz okare, ki je znana tudi kot sojina pulpa ali sojina drobtina in je stranski produkt pri proizvodnji sojinega mleka ali sojinih izdelkov, kot sta naprimer tofu ali tempeh. Okara nastane kot posledica procesa izdelave sojinega mleka, ko se sojino zrnje zmehča, zmelje in namaka v vodi.

Med tem postopkom se beljakovine, maščobe in hranilne snovi prenesejo v vodo, ostane pa pulpa ali okara. Okara je bogata z beljakovinami, vlakninami in nekaterimi hranilnimi snovmi. Ima nizko vsebnost kalorij, vsebuje pa minerale, kot so: kalcij, železo, kalij, fosfor in magnezij. Je vsestransko uporabna, iz nje lahko izdelaš sladke ali slane piškote in druge prigrizke.

Kakšen okus ima v slani kombinaciji, lahko izveš tako, da poskusiš Fržkove slane krekerje z mediteranskimi začimbami ali pizza krekerje.

Dodatne informacije

Teža 100 kg
Lastnosti

, , ,

Tip

Velikost

,

2 mnenji za Fržek lešnikovi piškoti s cimetom

  1. Pia

    Odlični brezgrešni piškotki. Super so za obiske, ko bi ponudil nekaj sladkega in zdravega.

  2. Barbara

    Lešnikovi piškoti s cimetom so tista vrsta prigrizkov, ki jih težko nehaš grizljati, ko jih enkrat daš v usta. S to razliko, da pri njihovem grizljanju nimaš “slabe vesti” , saj vsebujejo kvalitetne sestavine. Fajn jih je tudi imeti doma na zalogi za “zahtevnejše” goste.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja