MATCHA ZEN OAZA: Komplet premium

40,50 

Matcha Zen oaza komplet premium vsebuje organsko matcho in metlico za pripravo.

Komplet vsebuje vse kar potrebuješ za pripravo odlične skodelice Matche:

*bambusova metlica – chasen
*Matcha Premium Organic, 30g

Nova embalaža je v beli barvi in okolju prijaznejša.

Ker so vse zaloge pošle, zbiramo PREDNAROČILA.

Varen nakup
Šifra: 10191 Kategorije: , , Oznake: , , , ,

Opis

Matcha Zen oaza komplet premium vsebuje premium matcho in metlico za pripravo.

Matcha Zen oaza premium organic sodi v sam vrh kakovosti. Popolna je za vse ljubitelje tega zelenega napitka, pa tudi za vse tiste, ki v Matcha svet šele vstopate. V primerjavi z ceremonialno matcho ima nekoliko nežnješi okus. Premium organic Matcha je odlična za pripravo čudovitega Matcha latte.

SESTAVINE: 100% mlet Matcha prah iz listov zelenega čajevca.

Količina: 30g Premium Organic Matcha.

Beseda Matcha izvira iz japonščine: “ma” pomeni zmlet, medtem ko “cha” pomeni pravi čaj najvišje kakovosti. Matcha je čaj v prahu, ki ga pridobivajo iz rastline zelenega čajevca. Postopek pridelave Matche je sledeč: rastlino pred žetvijo za vsaj 3 do 4 tedne pokrijejo, da raste v senci in tako v sebi ohrani klorofil, potem poberejo samo najmanjše listke prve bire (ceremonialna Matcha), jim odstranijo peclje in žile, jih na pari posušijo in kasneje ročno sproti meljejo v kamnitih mlinih. Enak postopek je za pridobivanje premium Matche, le da je to druga bira in so listki že malo večji. Vsa vrhunska Matcha prihaja izključno iz Japonske. Najboljša iz regije Kyoto-Uji od kjer je tudi naša. Vsa Zen oaza Matcha je direktno iz Japonske in je sproti sveže mleta. Zen oaza Matcha ima tudi vse certifikate kakovosti in je 100% organska. Je vrhunske kakovosti, zato ni grenka.

Matcha je dobra, ker je bogata z antioksidanti, ki so izjemno pomembni, za zdravo delovanje telesa. Razstruplja in očiščuje telo, pozitivno vpliva na možganske funkcije, krepi imunski sistem, podpira metabolizem in pozitivno vpliva na naše zdravje.

Matcha vsebuje kofein vendar za razliko od kave ta kofein na telo deluje drugače. Kofein iz Matche deluje iz prebavnega trakta in tako ne povzroča težav, ki jih marsikdo občuti ob pitju kave.

Matcha Zen oaza komplet premium ti tako ponuja vse kar potrebuješ za pripravo tega božanskega in zdravega napitka. Uživaj v njem! 😉

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “MATCHA ZEN OAZA: Komplet premium”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja