Nekrep Svetlo Pale Ale pivo

3,30 

Kraft, domače pivo iz pivovarne Nekrep.

Svetlo Nekrep pivo je narejeno iz večih vrst najkvalitetnejšega ječmena in začinjeno s slovenskim hmeljem. Je nepasterizirano in nefiltrirano.

V pivovarni Nekrep ne uporabljajo prisilne karbonacije s CO2, temveč naravni postopek, kar pomeni da je pivo ŽIVO PIVO. Pivo zaradi tega neprekinjeno zori, ter z vsakim tednom pridobiva na okusu.

Nejc Nekrep pravi CHEERS! 🙂

Nekrep pivo je živo pivo (ang. cask ale ali real ale). To pomeni, da:

1. Je naravno fermentirano.

2. Ima boljšo aromo in okus.

3. Je manj karbonizirano kot nekatere druge vrste piva.

4. Z nakupom podpreš majhno lokalno pivovarno.

5. Predstavlja tradicionalen način pivovarstva.

 

Ni na zalogi

Šifra: 101181 Kategorije: , , Oznake: , , ,

Opis

Nekrep Svetlo Pale Ale pivo izdeluje Nejc Nekrep iz Majšperka.

Strast do piva je pri Nejcu prisotna že od malih nog. Njegova babica Viktorija Nekrep je namreč varila svoje pivo med leti 1950 in 1960 in že kot otrok je rad srebnil peno piva z roba očetovega kozarca!

V zadnjih desetih letih je delal kot mornar, delavec na luksuznih križarkah in popotnik, kar ga je peljalo do številnih krajev, kultur in navad. Na ta način je spoznal veliko različnih ljudi in tako pridobil tudi pomembna znanja s področja varjenja piv. Okusi njegovih piv tako izhajajo iz njegovih doživetij, združujejo pa znanja in izkušnje priznanih pivovarskih praks.

Nekrep Svetlo Pale Ale pivo je narejeno s strastjo do eksperimentiranja z različnimi žiti, tipi ječmena, hmelja in naravnimi dodatki začim in zelišč.

Nejc je pri svojem delu usmerjen v butičnost in stremi h kvaliteti ter izdelavi posebnih, sezonskih, premium in limited edition piv. Nudi varjenje, ki je prilagojenoposebnim željam kupcev in tistim, ki si želijo poskusiti nekaj unikatnega in narejenega povsem po njihovem okusu. V svoje pivo vlaga strast do eksperimentiranja z različnimi žiti, tipi ječmena, hmelja ter naravnimi dodatki začimb in zelišč. Usmerjen v butičnost, ne strmi k masovni pridelavi, temveč h kvaliteti ter izdelavi posebnih, sezonskih, Premium ter “limited edition” piv. Nudi tudi varjenje, ki je prilagojeno posebnim željam kupcev, ki si želijo poizkusiti nekaj unikatnega, narejenega tudi čisto samo za njihov okus.

Nekrep Svetlo pale Ale pivo je definitivno prava izbira, če si ljubitelj_ica slovenskih butičnih izdelkov in rad_a preizkušaš nove okuse.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Nekrep Svetlo Pale Ale pivo”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja