Paket za zdravo jutranjo rutino

25,90 

Paket za zdravo jutranjo rutino združuje Jutranjik, dnevnik jutranje rutine in Breakfast Club granolo ter ovseno ploščico. Okus granole in ovsene ploščice izbereš sam_a.
 
Dnevnik jutranje rutine je ustvarila Sara Zupančič, mlada podjetnica in mentorica navad. Zasnovan je za 90 dni in na način, da ob vsakem novem začetku 90-dnevnega cikla reflektiraš svoje glavne cilje in svoj ‘zakaj’, ki je temelj našega delovanja in nam daje fokus. Na začetku vsakega tromesečja, pa si z Jutranjikom postaviš mesečne cilje in navade, ki te bodo pripeljale do uresničitve tvojih dolgoročnih ciljev.
 
Jutranjik je super orodje, ki ti pomaga do bolj kakovostnih juter, ki bodo seveda vplivala tudi na bolj kakovostne dni. Če se ti dogaja, da tvoja jutra niso strukturirana, imaš zmedene, neprizemljene dneve, si brez fokusa, težko slediš svojim navadam in rutinam ter pogosto pozabljaš na glavna področja svojega življenja, potem je Jutranjik zagotovo dobra odločitev 🙂
 
Skupaj z granolco in ovseno ploščico, ki si jo lahko vzameš kot dopoldanski prigrizek, da boš lažje počakal_a do kosila, ti bo Jutranjik pomagal nastaviti dan, da bo ta morda za odtenek manj raztresen in bolj prizemljen.
 
V paketu dobiš granolo po polovični ceni, ovseno ploščico pa ti podarimo!
Zakaj je jutranja rutina pomembna?
1. Ker si z jutranjo rutino vzameš čas samo zase in s tem izkažeš ljubezen do sebe.

2. Ker se z jutranjo rutino naravnaš na nov dan in vanj vstopiš pripravljen_a.
3. Z razgibanjem telesa poskrbiš za boljše počutje.
4. Če si že zjutraj postaviš dnevne cilje, lahko tudi čas čez dan bolje izkoristiš.
5. Če si vzameš čas za kakovosten zajtrk, kasneje postaneš lačen_a in je tako tudi manj možnosti, da tekom dneva posegaš po nezdravih prigrizkih.
Varen nakup

Opis

Dodatne informacije

Okus granole

Bela čokolada z malino, Črna čokolada z arašidi

Okus ovsene ploščice

Jagodna, Limonina

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Paket za zdravo jutranjo rutino”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja