Skodelica poezije

25,00 

Skodelica poezije ali Vsak dan je 8. marec je paket, nastal v (pro)slavitev ženskega poguma, prodornosti, vztrajnosti, moči.

V njem najdeš pesniško zbirko Poezije, mlade umetnice Kim Germ in ročno poslikano skodelico ustvarjalke Manje Starc, ki deluje pod imenom CirkuSana.

Branje poezije ob skodelici toplega čaja ti prinese:

1. Trenutke namenjene sprostitvi in samo tebi.

2. Osebni ritual za začetek ali konec dneva.

3. Manj stresa, več čuječnosti.

4. Priložnost za razmislek in refleksijo.

5. Spodbudo lastni ustvarjalnosti.

Varen nakup

Opis

Skodelica poezije ti prinese pesniško zbirko KIm Germ in unikatno, ročno poslikano skodelico Manje Starc.

Kim je plesalka, učiteljica plesa, študentka psihoterapije in pesnica. Zbirka Poezija je nastajala od leta 2015 in že čaka na drugi natis.

Sama o svoji zbirki pravi takole:

Poezija me je našla leta 2015 po dolgem sprehodu po gozdu, pred tem pa sem se je navzemala skozi prebiranja predvsem Prešernove bolečine. Prevzame me. Poezija in njena mogočnost in zmožnost ujetja občutkov ter preoblikovanja v pojme, še bolj pa njena moč izraznosti notranjega dogajanja v človeku in njena sposobnost opisovanja neopisljivega, neoprijemljivega. 

Pesmi so nastajale vzporedno s študijem psihoterapevtske znanosti in intenzivne osebne rasti ter s tem razumevanja človeka in njegove krhkosti. In skoraj dve leti bosta minili, odkar sem se namenila predstaviti svojo poezijo v obliki knjige in jo deliti v skupnost. 

Zbirka je odraz soočanja z lastno čustveno bolečino in obdobjem spoznavanja, kako globoko človek hrepeni po pripadnosti in potrebi po biti ljubljen. 

Nikoli moje srce ne bo dovolj veliko in moja zavest tako zavedna, da bi lahko povedala, kako hvaležna sem, da sem ti sledila, poezija!

Kim je tudi ustanviteljica društva Mkreativa.

Ustvarjalka skodelice je Manja Starc ali CirkuSana.

CirkuSana  izvira iz pomena besede Cirkus (akrobacije, zabava, smeh, klovni)  in Asana  (stabilen in udoben, discipliniran položaj). Ponuja umetniško ustvarjanje v polnem pomenu besede na vseh nivojih delovanja: fizičnem, mentalnem in energijskem. Poleg ustvarjanja unikatnih izdelkov, se Manja ukvarja tudi s hata in pravljično jogo ter izvaja ustvarjalne delavnice.

Mini skodelica je ljubka, prisrčna in unikatna. Čeprav se imenuje mini, lahko pričara velik nasmeh na obraz! Mini keramična skodelica je ročno poslikana z barvami in flomastri za keramiko. Ko so barve posušene, se pečejo 90minut v pečici na 160 stopinj. Priporočamo ročno pomivanjeskodelice. Vsaka skodelica je unikatna. Več o skodelici najdeš tudi TULE.
Skodelica poezije je lahko tudi čudovito darilo za ljubitelje poezije, čaja in ustvarjanja.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Skodelica poezije”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja