O Skupki

Taka, kot vsaka?

Skupnostna kavarna, krajše Skupka je nov koncept kavarne, v kateri se iz gosta_je spremeniš v soustvarjalca_ko! S svojimi idejami, talenti in unikatnostjo lahko prispevaš k življenju kavarne, ki pa zagotovo ni taka, kot vsaka druga. Ima namreč prav posebno misijo, in ta je povezovanje, sodelovanje in soustvarjanje.

To pomeni, da v prostoru, ki je interaktivno zastavljen, lahko najdeš iztočnice za pogovor z drugimi obiskovalci_kami, možnost igranja družabnih iger, vabi te k soorganizaciji aktivnosti, obisku delavnic, razvoju svojih idej, organizaciji dogodkov in izvedbi projektov.

Ustvarja, izmenjuje in podpira.

Skupka je trajnostno naravnana, spodbuja izmenjavo in nakup stvari iz druge roke, podpira kreativce_ke vseh vrst, umetnike_ce, ki s svojimi deli skrbijo za okolje, sočloveka in svet.

Prinaša domačnost in pripadnost. Povezuje ljubitelje_ice kave, raziskovalce_ke življenja, ustvarjalce_ke in vse tiste, ki jim veliko pomeni, da so prepoznani kot pomemben del skupnosti.

Kje jo najdeš?

V tem trenutku tipa svet preko spletne strani na kateri se nahajaš in s pop up dogodki na različnih lokacijah v Ljubljani. Pripravljamo aktivnosti, ki prihajajo kot pobuda obiskovalcev_k in tistih, ki se prepoznajo kot del skupnosti naše improvizirane kavarne.

Imaš idejo za aktivnost? Se ti zdi, da v mestu nekaj manjka? Oglasi se nam preko kontaktnega obrazca ali po elektronski pošti info@skup-ka.si!

Lahko pa nam slediš tudi tako, da se prijaviš na novičnik –> KLIK