Skip to main content
search
0
Nalaganje dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Pesniški Open House

25 januarja @ 6:00 pop - 8:00 pop

Pesniški Open House, že tretji po vrsti!

V Mladinski postaji Moste odpiramo prostor za poetičen izraz in besedno ustvarjanje.
Enkrat mesečno se zberemo v kavarniškem kotičku, na udobnih retro kavčih v prvem nadstropju Tržnice Moste in ustvarimo odprt prostor za vse ljubitelje poezije. Lahko si izkušen pesnik, pesnica, lahko še povsem na začetku, ali daleč pred njim. Morda pa te poezija zgolj zanima in si želiš le tople skodelice čaja in ustvarjalnega večera. Morda bi želela deliti svoja dela, pa se ti zdi, da še nisi pripravljena.
Srečanja Pesniškega open house-a so namenjena ustvarjanju povezovalnega okolja, kjer se lahko izrazimo skozi napisano besedo in poetično misel. Lahko prideš v vlogi pesnika, pripravljenega deliti svoja dela, ali pa kot poslušalec, opazovalec, muha na steni. Kakorkoli že, v vsakem primeru si dobrodošel, dobrodošla!

Glavni cilj naših srečanj je, da jih ustvarjamo skupaj in da se pri tem počutimo udobno. Na prvem bomo postavili formo in se dogovorili, kako bomo nadaljevali. Ustvariti želimo skupino, ki bo skozi srečevanja gradila na svojem pesniškem izrazu in medsebojni podpori. Skupaj premagujemo ovire in nerodnosti, se spodbujamo, beremo in pogovarjamo o temah, ki se razkrivajo v pesniških in pisateljskih delih. Oblikovati želimo skupnost, ki jo povezuje poezija in pisanje, kjer bo vsak našel svoje mesto, bil viden in slišan in bo imel možnost, da razvija svoje besedišče ter domišljijo!

Zelo toplo vabljen_a!
Info o dogodku:
Lokacija: MPM – 1. nadstropje tržnice moste (Zaloška cesta 55)
Avtobusna postaja: Tržnica moste
Kdaj: 25. 1. 2024
Čas: 18:00 – 20:00

Podrobnosti

Datum:
25 januarja
Ura:
6:00 pop - 8:00 pop
Kategoriji Dogodek:
,

Prizorišče

Mladinska postaja Moste
Zaloška 55
Ljubljana, Ljubljana 1000
+ Google Map

Leave a Reply

skupnostna.kavarna@gmail.com