Skip to main content
search
0
Nalaganje dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Bazar veščin #4: Digitalno nomadstvo

17 avgusta, 2023 @ 7:00 pop - 8:00 pop

Bazar veščin #4: Digitalno nomadstvo prihaja v spletno dnevno sobo Skupnostne kavarne!

Bazar veščin je niz tematskih srečanj, ki enkrat mesečno do konca leta potekajo v spletni dnevni sobi Skupnostne kavarne. Predstavljamo ustvarjalce, obrtnike, mojstre različnih uporabnih vsakodnevnih veščin, ki nas lahko podprejo tako ali drugače. Gre za to, da podelimo znanja, razširimo modrosti, se povežemo, spoznamo, sodelujemo.

Bazar veščin #4: Digitalno nomadstvo bo v četrtek, 17. 8. ob 19h. Dobimo se s Petrom Strelcem, digitalnim nomadom, ki zadnja leta živi razpet med Slovenijo in tujino.

Peter je po izobrazbi magister poslovnih ved in velik navdušenec aktivnega življenja in nenehnega odkrivanja novih kotičkov sveta.  Obožuje adrenalin, vzdržljivostne športe, kulinariko in spoznavanje
novih kultur. Z delom v tujini se je prvič srečal pri 18 letih, ko je za 2 mesca odpotoval na Portugalsko.

V času Covida je delo v tujini zanj dobilo nove razsežnosti saj je odkril  digitalno nomadstvo. Zadnja leta kot digitalni nomad uspešno kombinira delo in potovanja. Letos je 2 meseca preživel na Tajskem,
v Maleziji in v Singapurju.

Na srečanju se bomo pogovarjali o tem, kako lahko potovanje postane daljše in naš način življenja. Peter bo predstavil svojo izkušnjo, nam predal kakšne ‘tip and tricks’, povedal kje in na kakšen način lahko nademo delo na daljavo itd. Seveda pa bo prostor predvsem za tvoja vprašanja, za deljenje izkušenj in pogovor.

Zaradi lažje organizacije te s Petrom prosiva, da se prijaviš –> TULE 🙂

Če bi želel_a sodelovati, deliti svoja znanja ali veščine in se predstaviti, pa mi to lahko sporočiš na: info@skup-ka.si.

Upam, da se vidimo!

Lp,
Urša

Podrobnosti

Datum:
17 avgusta, 2023
Ura:
7:00 pop - 8:00 pop
Kategorija Dogodek:
Dogodek Oznake:
, , , , , , ,
Spletna stran:
https://shorturl.at/iozBV

Prizorišče

Online-Zoom

Leave a Reply

skupnostna.kavarna@gmail.com