Skip to main content
search
0
Nalaganje dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Po jutru se dan pozna!

21 avgusta, 2023 @ 9:00 dop - 25 avgusta, 2023 @ 10:00 dop

€19,90

Si želiš?

– več časa zase
– več gibati čez dan
– imeti bolj prijetna in mirna jutra, brez divjanja, spuščanja zajtrkov in kave na prazen želodec
– bolj poskrbeti zase, ker veš, da boš lažje poskrbela za druge in za svoje obveznosti, če boš bolj v stiku s sabo
– se boljše počutiti čez dan, biti bolj lahkotna in imeti več energije
– biti čez dan bolj produktivna, vendar ne delati več?

Potem prečekiraj tale 5-dnevni program “Po jutru se dan pozna”

Pridruži se 5-dnevnemu programu “Po jutru se dan pozna”, ki ti bo pomagal, da ustvariš produktiven, uravnotežen in izpolnjujoč dan in se posledično čez celoten dan tudi boljše počutiš. Druženje bo potekalo med 21. in 25. avgustom, v zaprti Facebook skupini.

Vsak dan se nam bo prek videa v živo ob 9. uri javila strokovnjakinja za eno od področij, ki so bistvena za dobro počutje
* jutranja rutina s Saro Zupančič
* dihanje in prizemljevanje z Barbaro Buh
* gibanje in vadba s Hano Mihevc

Program vključuje:

  1. 5 srečanj v živo v zaprti Facebook skupini: Vsak dan bo na vrsti srečanje v živo, na katerem bomo raziskovali eno od treh področij: jutranjo rutino, dihanje in prizemljevanje ter telesno aktivnost. Skupaj bomo odkrivali preproste in učinkovite tehnike in prakse, ki bodo osvežile tvoja jutra in te pripravile na bolj lahkoten in prijetnejši dan.
  2. Dostop do Facebook skupine za podporo udeleženkam: V skupini boš lahko delila svoje izkušnje, postavljala vprašanja in naslavljala svoje dileme, hkrati pa boš prejela tudi podporo od vseh nas in ostalih udeleženk. Namen je, da skupaj zgradimo skupnost za medsebojno podporo, da si pomagamo vzdrževati nove navade in se spodbujamo, ko kateri od nas postane težko.
  3. Vpogled v in znanje treh različnih področij: Jutranja rutina, dihanje in prizemljevanje, telesna vadba. Vsako od področij boš spoznala na praktičen in uporaben način, da boš lahko vse nasvete in vaje vključila v svoja jutra za boljše počutje čez dan.
  4. Sodelovanje v nagradni igri: vsaka od udeleženk bo vključena v nagradni žreb, ki bo potekal v živo v petek, zadnji dan našega programa. Potegovala se boš za brezplačen Paket za zdravo jutranjo rutino, ki vključuje dnevnik jutranje rutine Jutranjik, avtorice Sare Zupančič ter granolo in ovseno ploščico Breakfast club.
  5. Predstavitev knjige za pripravo obrokov vnaprej, avtorice Neje Gril: V okviru programa ti predstavimo tudi e-knjižico z recepti za pripravo obrokov vnaprej, ki ti lahko olajša pripravo zdravih in okusnih obrokov čez teden, da boš imela manj stresa s pripravo kosil.
  6. Q&A (Vprašanja in odgovori): V petek, zadnji dan programa bo namenjen tvojim vprašanjem. Imela boš priložnost postaviti vprašanja glede vsebin, ki si jih poslušala in prakticirala čez teden.
  7. Ob zaključku programa in kot dodatni vir navdiha te čaka tudi E-knjižica s povzetki vseh treh področij, z recepti in nasveti za bolj prijetna jutra in boljše počutje čez dan.
  8. Vprašalnik za preverjanje jutranjega tipa: Za prilagoditev jutranjih aktivnosti in praks tvojim potrebam, boš na začetku programa prejela vprašalnik, s katerim boš lahko preverila kateri jutranji tip si in prilagodila aktivnosti svojemu tipu.
  9. 10 % popust na vse izdelke spletne kavarne Skupka, ki velja od nakupa programa do vključno 25. 8.

 

Ne zamudi priložnosti za izboljšanje tvojih začetkov dneva in posledično tudi splošnega dnevnega počutja!

Early bird cena: 14,90 € (velja do 4. 8.)

Cena po 4. 8.: 19,90 €

Podrobnosti

Začetek:
21 avgusta, 2023 @ 9:00 dop
Zaključek:
25 avgusta, 2023 @ 10:00 dop
Cena:
€19,90

Organizator

Skupnostna kavarna
E-naslov
skupnostna.kavarna@gmail.com

Prizorišče

Zaprta FB skupina

Leave a Reply

skupnostna.kavarna@gmail.com