Skip to main content
search
0
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Bazar veščin: Kako naj se učim?

19 oktobra, 2023 @ 7:00 pop - 8:30 pop

Bazar veščin: Kako naj se učim?
V četrtek, 19. 10. se ob 19h dobimo na šestem Bazarju veščin s Kristino Camaj, francistko in primerjalno komparativistko, ki se ukvarja z inštruiranjem tujih jezikov in raziskovanjem učinkovitih učnih strategij.
Razbijali bomo trde orehe na temo učenja. Kako se spraviti k učenju? Kakšno vlogo ima pri tem motivacija? Kako se sploh učiti? Katere so učne strategije za učinkovito učenje?
Bazar veščin je mišljen kot pogovor, deljenje dobrih praks, naslavljanje izzivov in življenjskih zagonetk, zato bova s Kristino veseli tvojega aktivnega sodelovanja! 🙂
Bazar veščin je niz tematskih srečanj, ki enkrat mesečno do konca leta potekajo v spletni dnevni sobi Skupnostne kavarne. Predstavljamo raziskovalce, ustvarjalce, obrtnike in mojstre različnih uporabnih vsakodnevnih veščin, ki nas lahko podprejo tako ali drugače. Gre za to, da podelimo znanja, razširimo modrosti, se povežemo, spoznamo, sodelujemo.
Na srečanje se lahko prijaviš TULE.
Če bi želel_a sodelovati kot got_ja na bazarju, deliti svoja znanja ali veščine in se predstaviti, pa nam to lahko sporočiš na: info@skup-ka.si.
Bazar veščin: Kako naj se učim je brezplačen, projekt pa lahko podpreš z nakupom izdelkov v spletni kavarni ali z donacijo ma platformi Buymeacoffee.

Details

Date:
19 oktobra, 2023
Time:
7:00 pop - 8:30 pop
Event Categories:
, , ,
Website:
https://shorturl.at/aquQV

Venue

Online-Zoom

Leave a Reply

skupnostna.kavarna@gmail.com