Skip to main content
search
0
Nalaganje dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Kavarniški večer: Backgammon

14 novembra, 2023 @ 7:00 dop - 10:00 pop

Kavarniški večer: Backgammon

Vabljen_a na družabni kavarniški večer v Mladinsko postajo Moste!

Če si ljubitelj_ica družabnih iger in toplega vzdušja, potem se nam pridruži na Torčkih norčkih, mesečnih backgammon srečanjih.

Tvoje predznanje ni pomembno. Bolj je pomembno to, da si želiš družbe in večernega druženja, klepeta ob toplih in drugih napitkih, sproščenega vzdušja in povezovanja. Lahko prideš tudi samo hengat in na druženje.

Kavarniški večer: Backgammon izgleda tako, da nam na začetku mojster Darko predstavi pravila igre in pokaže najbolj osnovne poteze. Potem se razdelimo v pare in igramo. Medtem srkamo domač zeliščni čaj, kakav, brezkofeinsko kavico ali druge napitke iz Skupkine spletne kavarne. Včasih pa nas razveseli tudi kak prigrizek.

Vabljen_a na druženje!

Če še nisi prepričan_a ali bi se nam pridružil_a ali ne, naj ti povemo, da družabni večeri lahko pozitivno vplivajo tudi na tvoje psihilno počutje in duševno zdravje. Omogočajo priložnosti za krepitev socialnih vezi, povezovanje z drugimi pa je ključno za občutek pripadnosti in lahko preprečuje občutja osamljenosti.

Poleg tega aktivnosti, kot so družabne igre in sproščeno klepetanje, zmanjšujejo stres in ti pomagajo pri tem, da se sprostiš po napornem delovnem dnevu. Smeh in pozitivne izkušnje imajo lahko pomemben vpliv na dobro počutje.

Družabne igre, pogovori s prijatelji in (ne)znanci prav tako spodbujajo in izboljšujejo kognitivne funkcije, kreativnost, reševanje izzivov in koncentracijo.

Družabni večeri ti nudijo prostor za to, da poklepetaš in na ta način dobiš podporo ali spodbudo, če si imel_a težek dan in jo potrebuješ. Igrajo lahko pomembno vlogo pri premagovanju življenjskih izzivov, krepijo tvoj občutek lastne vrednosti, zadovoljstva in samozavesti.

Če imaš tudi ti idejo za aktivnost ali delavnico, pa se nam javi na info@skup-ka.si ali prek kontaktnega obrazca.

Podrobnosti

Datum:
14 novembra, 2023
Ura:
7:00 dop - 10:00 pop
Kategoriji Dogodek:
,

Organizator

Skupnostna kavarna
E-naslov
skupnostna.kavarna@gmail.com

Prizorišče

Mladinska postaja Moste
Zaloška 55
Ljubljana, Ljubljana 1000
+ Google Map

Leave a Reply

skupnostna.kavarna@gmail.com