Unikatna keramična skodelica CirkuSana VELIKA

10,00 

Unikatna, ročno poslikana skodelica “Nekomu polepšaj dan”, za čarobne, tople napitke mlade umetnice Manje Starc, ki deluje pod imenom CirkuSana.

Količina: 2,5 dcl

 

 

Ni na zalogi

Opis

Unikatna keramična skodelica CirkuSana VELIKA.

Vsak ima svoj najljubši »čarobni« napitek, ki poživi dušo in pogreje telo. Dišeča jutranja kava, topel zeliščni čaj, gost kakav ali pa doma pripravljen zvarek. Z napitkom se pocrkljamo in z njim si privoščimo nekaj trenutkov, nekaj posebnega le zase. Lahko je izraz ljubezni do sebe, z njim ustvarimo čas in priložnost za umik iz vsakdanje rutine. Lahko pa to rutino tudi popestri, izpopolni.

Keramične skodelice so ročno poslikane z barvami in flomastri za keramiko. Ko so barve posušene, se
pečejo 90minut v pečici na 160 stopinj. Kljub temu priporočamo ročno pomivanje. Vsaka skodelica je unikatna.

CirkuSana  izvira iz pomena besede Cirkus (akrobacije, zabava, smeh, klovni)  in Asana  (stabilen in udoben, discipliniran položaj). Ponuja umetniško ustvarjanje v polnem pomenu besede na vseh nivojih delovanja: fizičnem, mentalnem in energijskem. Poleg ustvarjanja unikatnih izdelkov, se Manja ukvarja tudi s hata in pravljično jogo ter izvaja ustvarjalne delavnice.

Unikatna keramična skodelica CirkuSana VELIKA. več Cirkusaninih izdelkov najdeš tudi na spletni platformi Etsy. Unikatno skodelico pa najdeš tudi v darilnem paketu Lahko noč.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Unikatna keramična skodelica CirkuSana VELIKA”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja