E-knjiga Po jutru se dan pozna

19,90 

Kakšno jutro si imela danes?
Si spet hitela?
Si spet pozabila na razteg telesa in na zajtrk?
Si spila kavo na prazen želodec?
Te je okupirala skrb za druge?
Si zato spet brez energije?
Ni treba, da je tako!
Varen nakup

Opis

E-knjiga Po jutru se dan pozna je tvoja podpora na poti proti bolj kakovostnim jutrom in boljšemu počutju čez dan. Pripravile smo jo 4 različne punce z namenom, da  te podpremo pri postavljanju ali vzdrežavnju novih navad in jutranje rutine.

Vse štiri smo kljub različnim življenjskim slogom, raznolikim izkušnjam in izhajajoč iz različnih potreb, prišle do skupnega sporočila, ki je, da z majhnimi spremembami in vračanjem k navadam, ki dobro vplivajo na nas, lahko izboljšamo svoje počutje. Ne verjamemo v najbolj pravilno ali najpopolnejšo jutranjo rutino, ki bi veljala za vse, temveč v to, da si prav vsak, glede na svoje potrebe in svoj življenjski slog, lahko ustvari svojo, edinstveno in zanj, zanjo najbolj pravo.

E-knjiga Po jutru se dan pozna, smo se osredotočile na štiri ključna področja, za katera verjamemo, da lahko bistveno vplivajo na potek tvojega dneva in počutje tekom dneva, če jih le vključiš v svoja jutra.

V prvem delu spoznaš moč navade. Predstavimo ti, kako majhne spremembe navad vplivajo na potek tvojih juter in posledično tudi dan, izboljšajo počutje v telesu, te napolnijo z energijo in naranajo tvojo miselnost za cel dan vnaprej.

Drugi del knjige je namenjen aktivaciji telesa. Gibanje je namreč bistveno za dobro počutje v telesu, saj nam omogoča ohranjanje vitalnosti, zdravja in kondicije.

Tretji del e-knjige se osredotoča na pomen zavestnega dihanja, v njem pa boš našla tudi primer meditacije z namero. Kot že sama veš, je dihanje ključnega pomena za nas, včasih pa se ne zavedamo dovolj, kako z zavestnim dihanjem lahko vplivamo na na počutje celega telesa.

Četrti in zadnji del pa v e-knjigi, namenimo hrani. Pomembno je, da poskrbimo, da se že zjutraj nahranimo s kakovostnim obrokom in tako dobimo potrebno gorivo za dnevne aktivnosti, ki nas čakajo. Pripravile smo tudi nekaj preprostih in zdravih receptov in idej, katere lahko sama dodelaš po svojem okusu.

E-knjiga Po jutru se dan pozna, pa v tvoj nabiralnik lahko pride brezplačno tudi z vključitvijo v prav poseben program, ki ga zate pripravljamo v letu 2024. To je program NOVdih, v katerem skupaj, skozi štiri stebre bivanja iščemo nov navdih v življenju.

S tabo smo:

Sara Zupančič, avtorica Jutranjika, priročnika za jutranjo rutino

Barbara Buh, specialna pedagoginja, ustanoviteljica podjetja Dar spoznanja

Hana Mihevc, certificirana inštruktorica pilatesa in terapevtska maserka, ustanoviteljica podjetja Dotik narave

Urška Kaplan, ustanoviteljica družbeno odgovorne spletne kavarne Skupka

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “E-knjiga Po jutru se dan pozna”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja