Skip to main content
search
0

Zakaj spletna trgovina, te zanima?

Skupnostna kavarna bo enkrat prostor, kjer se bo ustvarjala, ja točno to, skupnost. To bo varen kotiček, kjer boš lahko predstavil_a svojo idejo in jo razvijal_a in kjer boš imel_a priložnost najti istomisleče. Prostor, ki bo dal prostor vsem kreativcem, filozofom, učenjakom, svobodomiselnikom, jogijem, …, ki ga še nimajo, pa bi ga imeli.

V vitrini Skupnostne kavarne bodo na voljo izdelki malih slovenskih podjetij, saj Skupka podpira slovenska podjetja in ustvarjalce. Dokler nakup teh izdelkov v fizični kavarni ni mogoč, je to možno storiti > TUKAJ <. 

Zakaj spletna trgovina? Ker fizičnega prostora še nimamo.

Zaslužek iz spletne trgovine gre v razvoj projekta Skupnostne kavarne. Z vsakim evrom od prodaje smo bližje ustanovitvi lastne fizične kavarne.

Skupnostna kavarna je tudi družbeno odgovoren in okolju prijazen projekt.

Uporabljamo škatle in vrečke iz druge roke (razen za darilne pakete, kjer so škatle nove), a spodbujamo, da se uporabijo naprej in reciklirajo. Varovalno polnilo v škatlah sestoji iz razrezanih starih revij in časopisov. Spodbujamo, da se polnilo uporabi naprej kot polnilo pri drugih darilih, ali kot kolaž za izdelavo voščilnic ali za drugo ustvarjanje. Uporabi svojo domišljijo! 🙂 Paketke zavarujemo z ekološkim lepilnim trakom iz trgovine Zemljica.

 

skupnostna.kavarna@gmail.com