MEAL PREP priročnik Breakfast Club

22,95 

Se spogleduješ z idejo meal-prepanja?

Meal prep priročnik Breakfast club, ki ga je pripravila Neja Gril na temo priprave obrokov vnaprej, je sedaj na voljo tudi v Skupkini spletni kavarni!

E- knjiga je bila ustvarjena zate, sploh če želiš pojesti več doma pripravljenih obrokov in optimizirati čas v kuhinji s pripravo obrokov vnaprej. Dala ti bo znanje, ki ga potrebuješ, da boš po 4 tednih znal_a samostojno oblikovati jedilnik in v manj kot 2 urah pripraviti vse obroke za prihajajoč teden. Vsebuje celoten vodič kako začeti meal prepati, 4 tedenske jedilnike podprte z nakupovalnim seznamom ter 24 receptov primernih za pripravo obrokov vnaprej.

E-knjiga je investicija v tvoje znanje, boljšo organizacijo in novo spretnost v kuhinji. Garantiram, da se ti bo investicija povrnila že prvi teden s prihrankom v trgovini, za kuhanje po jedilniku prvega tedna.

Zakaj bi si pripravljal_a obroke vnaprej?

1. Ker z meal prepanjem prihraniš svoj čas.

2. Prihraniš tudi denar.

3. Dobiš nadzor nad svojo prehrano in količino obrokov (pripraviš si točno to kar rabiš ali želiš in v takšni količini).

4. Za pripravo si vzameš čas, kar pomeni, da je manj možnosti, da bi posegel_a po manj zdravih sestavinah ali prigrizkih.

5. Izgogneš se stresu in živčnosti glede dnevnih obrokov.

6. Zmanjšaš količino odpadkov in zavržeš manj hrane.

Varen nakup

Opis

Meal prep priročnik Breakfast club vsebuje:

 • KAKO SE LOTITI PRIPRAVE OBROKOV V NAPREJ – v teoretičnem delu Neja poda informacije kaj pomeni pripravljanje obrokov vnaprej, zakaj pripravljati obroke vnaprej, pripravljenje obrokov vnaprej v celoti ali delno, o organizaciji in pripravi na kuhanje,..
 • 4 TEDENSKI JEDILNIKI  4 primeri tedenskih jedilnikov, ki po tednih vsebujejo: 2x recept za zajtrk, 1x recept za malico in 3x recept za kosilo.
 • 4 NAKUPOVALNI SEZNAMI  izpolnjeni glede na tedenski jedilnik.
 • 24 RECEPTOV z alternativami  skupno je Neja pripravila 25 receptov primernih za pripravo vnaprej. 95% teh receptov še ni bilo deljenih nikjer na njenem profilu ali blogu. Recepte je opremila z alternativnimi sestavinami za pripravo rastlinskih obrokov.
 • POSTOPEK PRIPRAVE TEDENSKEGA MEAL PREPA recepte je Neja opremila z natančnim postopkom priprave, pripravila pa je tudi postopke priprave več jedi hkrati po tednih.
 • SHRANJEVANJE HRANE – za vse jedi je zapisala kako, kje in kako dolgo shranjevati pripravljeno hrano. 

Kako izgleda tedenski jedilnik in kaj vsebuje?

Tedenski jedilnik vsebuje:

 • Predlog tedenskega jedilnika,
 • izpolnjem nakupovalni seznam s sestavinami, ki jih potrebuješ za vseh 6 tedenskih receptov,
 • 2 recepta za zajtrk,
 • 1 recept za malico,
 • 3 recepte za glavne jedi (kosilo ali večerja),
 • pripravo tedenskega jedilnika po korakih.
 • ideje za večerje
 • zamenjave jedi, če ti katera ne tedenskem meniju “ne diši”
 • kako shranjevati in pogrevati hrano
 • in še mnogo več!

Primer oblikovanjega tedenskega jedilnika najdeš med fotografijami.

Kakšne recepte najdem v e-knjigi?

V knjigi te čaka kar 24 receptov primernih za pripravo vnaprej, ideje za večerje in zamenjave obrokov, če kateri iz jedilnika ni po tvojem okusu. Recepti iz e-knjige so preprosti in iz enostavnih sestavin, ki jih je mogoče nabaviti v vsaki trgovini. Prav tako je Neja obroke in jedilnike zasnovala na način, da za sestavine za 2 osebi ne odšteješ več kot 60 eur.
V kolikor si na rastlinski prehrani ne skrbi, recepti so prilagojeni tako, da so primerni tudi zate.
V e-knjigi pa ne najdeš le klasičnih receptov, pač pa se boš naučil_a tudi kako recepte pripraviš vnaprej (delno ali v celoti) in jih tudi pravilno shraniti. V vsakem primeru tako, da boš čez teden razbremenjen_a pri pripravi kosil in prihranil_a vsaj 1 uro v dnevu.
Želim le recepte, je potem e-knjiga primerna zame?

Tako je, e-knjige je primerna zate, tudi v primeru, če želiš le dostopati do receptov in te priprava obrokov niti ne zanima preveč.

Kako shranjevati pripravljeno hrano?

Vsi recepti v e-knjižici so opremljeni z informacijami kako, kje in kako dolgo shranjevat posamezni obrok.

Kaj je “meal prep” oz. priprava obrokov vnaprej?

»Meal prep« v osnovi pomeni, vnaprej pripravljeni obroki. Le ti so lahko vnaprej pripravljeni v različni meri. Meal prep lahko velja za vnaprej kuhane obroke v celoti/delno ali pa zgolj pripravo različnih sestavin, ki jih čez teden potrebuješ za pripravo obrokov.  Meal prep lahko pomeni tudi to, da si vnaprej le narežeš in pripraviš zelenjavo ali pripraviš razne prelive in omake.

Prav tako se lahko meal prep pomeni, da vnaprej pripraviš čisto vse obroke, lahko pa le kosilo ali recimo zajtrk – odvisno od tvojih preferenc in življenjskega stila.

Meal prep priročnik Breakfast club v pdf formatu prejmeš na mail v roku 24 ur po tem, ko zaključiš z nakupom e-knjige (pri plačilu na TRR to pomeni, ko obdelamo tvoje naročilo).

Ostale izdelke Breakfast club dobiš na zajtrk polički Skupkine spletne kavarne.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “MEAL PREP priročnik Breakfast Club”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja